FabricAI-portaaliin on 3.11.2023 lisätty uusi tuuraustoiminto, jonka avulla työkaverin tuuraaminen on entistäkin helpompaa.

Yleisesti ottaen olisi tarkoituksena, että FabricAI-portaalissa käyttäjällä olisi oikeudet kaikkiin tilitoimiston tai oman tiimin FabricAI-asiakkaisiin, mutta varsinaiset omat FabricAI:ssa tehtävät asiakkaat määritetään antamalla omat suosikkiasiakkaat. Tässä artikkelissa on ohjeistettu suosikkiasiakkaiden valitseminen.

Usein kuitenkin erityisesti sairaus- tai lomapoissaolojen takia tulee eteen tilanne, että pitäisi väliaikaisesti käsitellä myös työkaverin asiakkaan tai asiakkaiden laskut FabricAI-portaalissa. Tätä varten on helppo uudella tuuraustoiminnolla navigoida asiakasvalinnassa omalle uudelle ”Oma tiimi” -välilehdelle.

Oma tiimi -välilehdellä näät kaikki tilitoimistosi tai tiimisi muut FabricAI-käyttäjät. Klikkaamalla käyttäjän kohdalta ”Tuuraa”, saat valittua myös työkaverin suosikkiasiakkaat itsellesi asiakasvalintaan näkyväksi yhdellä klikkauksella.

Näin tehtyäsi omaan asiakaslistaasi ilmestyy myös työkaverin asiakkaat, jotka on merkitty vihreällä pallolla, jotta ne erottaa helposti omista asiakkaista. Kun haluat päättää tuurauksen, voi navigoida takaisin ”Oma tiimi” -välilehdelle ja klikata ”Lopeta tuuraus”, jolloin työkaverin suosikkiasiakkaat poistuvat asiakaslistaltasi.

Tarvitsetko vielä apua?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita meille, lähetä meille viestiä tai varaa aika veloituksettomaan henkilökohtaiseen neuvontaan. Veloitukseton asiakastuki sisältyy FabricAI palveluun!