Salli rajapintojen käyttö

FabricAI:n käyttäminen edellyttää Procountorin maksullisen rajapinnan sallimista jokaisessa FabricAI:ta hyödynnettävässä asiakasympäristössä. Voimassa olevan rajapintahinnoittelun voit tarkistaa Procountorin sivuilta. Ilman erillisiä toimenpiteitä, lasku rajapintakäytöstä menee siis Procountoria hyödyntävälle yritykselle, eikä tilitoimistolle. HUOM! Voit kuitenkin maaliskuusta 2022 alkaen hyödyntää myös Tilitoimisto-API -hinnoittelumallia, jolloin Finago laskuttaa rajapintamaksut edullisemmin Procountor-ympäristön omistavan asiakkaan sijaan tilitoimistolta. Tällöin suosittelemme aloittamaan tämän hinnoittelumallin käynnistämisellä – lue ohjeet tästä ja jatka sitten seuraavien toimenpiteiden tekemistä. 

  1. Avaa Procountor ja valitse hallintaratas vasemmasta alakulmasta
  2. Valitse Yrityksen tiedot ja sieltä Käyttöasetukset
  3. Siirry kohtaan Integraatioasetukset ja täppää kohta Salli laskutettavien rajapintojen käyttö valituksi
  4. Muista tallentaa muutokset

Luo API-käyttäjä

FabricAI:n yhdistäminen edellyttää uuden API-käyttäjän luomista asiakasyrityksen Procountor-ympäristöön. Jos olet yhdistämässä tilitoimiston asiakkaita, suosittelemme, että teet yhden API-käyttäjän tilitoimistoympäristöön. Luo uusi API-käyttäjä Procountoriin seuraavalla tavalla:

  1. Valitse hallintaratas vasemmasta alakulmasta
  2. Valitse Käyttäjät ja käyttöoikeudet ja Lisää uusi käyttäjä
  3. Täytä käyttäjän oikeudet seuraavasti

Toivoisimme, että nimeät rajapintakäyttäjän siten, että käyttäjätunnuksessa on tilitoimistonne nimi. Käyttäjän muut tiedot saat valita vapaasti (HUOM! Muista ottaa kirjautumistiedot talteen, erityisesti sähköpostiosoite ja käyttäjätunnus!).

Kirjaudu linkistä Procountoriin

Yhdistä FabricAI asiakasyrityksen Procountoriin seuraavalla tavalla:

  1. Kirjaudu sisään juuri luomallasi käyttäjällä valitsemaasi yritykseen seuraavasta linkistä – Kirjaudu sisään tästä 
  2. Jos saat kuittaukseksi {”status”:”OK” -alkavan tekstin, Procountor ja FabricAI on yhdistetty onnistuneesti!
  3. Mikäli et saa vastausta ollenkaan tai vastaus on ”error” kokeilethan uudestaan – jos tämä ei kuitenkaan auta, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen tuki@fabricai.fi 

HUOM! Jos olet lisäämässä useampia yrityksiä, tulee sinun kirjautua yllä olevasta linkistä erikseen jokaisen yrityksen Procountoriin. Kuten mainittua, sinun ei tarvitse välttämättä luoda jokaiselle yritykselle omaa API-käyttäjää, vaan voit luoda yhden käyttäjän “tilitoimistoympäristöön” ja lisätä sille oikeudet kerralla useampaan yritykseen.

Ilmoita, että olet valmis

Ilmoita osoitteeseen tuki@fabricai.fi, että olet valmis. Täytä yritysten nimet ja tarvittavien käyttäjien sähköpostiosoitteet seuraavaan lomakkeeseen ja laita se viestiin liitteeksi. 

Lomake asiakkaiden tietojen toimitukseen – Siirry lomakkeeseen tästä

Huomiot ja mahdolliset ongelmat Procountorissa

Tarvitsetko vielä apua?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita meille, lähetä meille viestiä tai varaa aika veloituksettomaan henkilökohtaiseen neuvontaan. Veloitukseton asiakastuki sisältyy FabricAI palveluun!