Tätä ohjetta on viimeksi päivitetty keskiviikkona 7.12.2022.

Luo API-käyttäjä ja kirjaa tiedot lomakkeeseen

Kirjaudu sisään Fennoaan asiakkaalle, jolle haluat kytkeä käyttöön FabricAI:n. Tämän jälkeen navigoi polkuun “Fennoa” -> “Käyttäjät” -> “Luo uusi API-käyttäjä”.

Valitse “FabricAI”. Huolehdi, että oikeuksiin, on valittu “Kirjanpitäjä ilman maksuoikeutta” (pitäisi olla automaattisesti valittuna) ja klikkaa “Luo API-käyttäjä”. HUOM! Sinun täytyy ottaa ylös tämän jälkeen seuraavalle ruudulle tulevat tiedot.

Ota ylös nyt näkyvän ruudun tiedot eli API-käyttäjä ja API-avain. Mikäli suinkin mahdollista, niin kopioi ne (äläkä ota kuvakaappausta) ja kirjaa seuraavaan lomakkeeseen (Siirry lomakkeeseen tästä) yritysten nimien sekä yrityskoodin kera. Ilmoita osoitteeseen tuki@fabricai.fi, että olet valmis  ja laita lomake viestiin liitteeksi.

HUOM! Vuonna 2022 oli käytössä myös erilaisia tapoja kytkeä asiakas Fennoasta FabricAI:hin. Kaiken pitäisi toimia normaalisti myös vanhoilla kytkentätavoilla ainakin toistaiseksi. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan.

Tarvitsetko vielä apua?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita meille, lähetä meille viestiä tai varaa aika veloituksettomaan henkilökohtaiseen neuvontaan. Veloitukseton asiakastuki sisältyy FabricAI palveluun!