FabricAI-portaalin tarkoituksena on helpottaa ja nopeuttaa laskujen massakäsittelyä. Haluamme myös auttaa erityisesti tuuraustilanteissa, jonka vuoksi hyödynnämme niin sanottua tiimiajattelua, jossa kaikki loppuasiakkaat ja käyttäjät lisätään tiimeihin, jotta kaikki asiakkaat olisivat helposti käsiteltävissä samassa näkymässä ja pääset käsiksi myös muihin tiimisi asiakkuuksiin.

Aloittaessasi ostolaskujen käsittelyn FabricAI-portaalissa, suosittelemme ensin valitsemaan omat suosikkiyrityksesi. Voit valita suosikkisisi aina tilanteen mukaan.

Suosikkiasiakkaat valitset seuraavasti:

  1. Kirjaudu FabricAI-portaaliin.
  2. Valitse etusivulta oikeassa reunassa olevasta palkista ”Asiakasyritykset” -kohdasta “Muokkaa” (tai ”klikkaamalla tästä”)

  3. Sinulle aukeaa seuraavanlainen uusi valikko. Valikossa näkyy tiimisi asiakkaat.
  4. Paina asiakkaan perässä olevaa tähteä, jotta saat lisättyä sen etusivulle omiin suosikkeihin.
  5. Jos tiimissäsi on useampia asiakkaita, voit myös suodattaa asiakkaita nimen perusteella:

  6. Voit myös suodattaa hakutuloksia ja asiakasyrityksiä kirjanpito-ohjelman mukaan.

  7. Jos haluat poistaa asiakkaan suosikeista, paina uudelleen tähteä, niin että se muuttuu takaisin valkoiseksi. Näin asiakas poistuu myös etusivun palkista.
  8. Kun sinulla on useampia asiakkaita ja haluat poistaa niitä, niin suosittelemme täppäämään valikosta kohdan “Vain suosikit”. Tuolloin vain sinun suosikiksi valitsemat asiakkaat näkyvät valikossa (eivätkä muut tiimisi asiakkaat) ja sinun on helpompi poistella niitä. 

Jos tarvitset vielä asian suhteen lisäapua, olethan rohkeasti yhteydessä asiakastukeemme osoitteessa tuki@fabricai.fi tai portaalin chat-toiminnon kautta.

Tarvitsetko vielä apua?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita meille, lähetä meille viestiä tai varaa aika veloituksettomaan henkilökohtaiseen neuvontaan. Veloitukseton asiakastuki sisältyy FabricAI palveluun!