Päivitetty 28.12. klo 16.00. 

Rivien järjestäminen FabricAI-portaalissa

8.12.2022 julkaistiin päivitys, jonka avulla rivejä voi järjestää joko tilin tai ALVin mukaan. Lisäksi kolmantena vaihtoehtona on ”alkuperäinen järjestys”, jos se on laskulla FabricAI:n saatavilla.

Voit muuttaa haluamasi järjestyksen oletukseksi kaikille laskuille FabricAI-tiliöintinäkymän oikeasta alareunasta:

Laskukohtaisesti voit muuttaa järjestyksen laskunäkymän keskeltä, ennen tiliöintirivejä:

Rivien muokkaaminen, kun rivit on järjestetty

Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että rivien järjestys ei saisi pomppia kesken muokkaamisen, jotta on helpompi pysyä kärryillä mitä rivejä on jo käsitellyt. Tämä on erityisen tärkeää pitkillä laskuilla. Tästä syystä 28.12. rivien järjestämistä muutettiin siten, että yksittäisen rivin päivittäminen, ei päivitä enää rivien järjestystä muokkaamisen hetkellä, kuten ao. kuvan esimerkissä. Esimerkissä sinisellä pohjalla oleva rivi, on vaihdettu tilille 8510 Matkapuhelinkulut onnistuneesti, mutta rivin järjestystä se ei enää muuta. Jos päivität sivun, sitten järjestys muuttuu myös.

Kuitenkin jos muokkaat massaeditorilla useampaa riviä kerrallaan, rivien järjestys valitettavasti muuttuu. Lähtötilanne:

Valmis tilanne:

Seuraavaksi pyrimme selvittämään, miten olisi mahdollista pitää myös massaeditorilla rivien järjestys samana, mutta tämä tulee viemään meiltä vähintään hieman pidempään.

Tarvitsetko vielä apua?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita meille, lähetä meille viestiä tai varaa aika veloituksettomaan henkilökohtaiseen neuvontaan. Veloitukseton asiakastuki sisältyy FabricAI palveluun!