Päivitetty 24.3.2023.

Tässä ohjeessa käydään läpi sekä täysin uuden että jo pelkistä tekoälyn ennusteista Fivaldissa hyötyvän Fivaldi-asiakkaan lisääminen FabricAI-portaaliin.

1. Asiakkaalla ei ole FabricAI:ta vielä ollenkaan käytössä

  1. Aloita lisäämällä kumppanikäyttäjäoikeudet tämän ohjeen mukaisesti Fivaldissa
  2. Huolehdi, että asiakkaan kierrätysryhmät ovat tämän ohjeen mukaiset Fivaldissa
  3. Huolehdi, että asiakkaan verokannat (ainakin Ei verokäsittelyä) ovat tämän ohjeen mukaiset Fivaldissa
  4. Jos asiakkaan laskuja halutaan jaksottaa FabricAI:sta, huolehdi, että tässä ohjeessa mainitut määritykset ovat kunnossa Fivaldissa
  5. Jos kanssanne on sovittu, että uudet asiakkaat lisätään automaattisesti FabricAI-portaaliin, ei tarvita muuta. Muussa tapauksessa ilmoita uudesta asiakkaasta osoitteeseen tuki@fabricai.fi. Ilmoita lisäksi aina, jos asiakas on täysin alviton tai osittain alv-velvollinen (oma alv-vähennysprosentti, jota halutaan automatisoida). 

2. Asiakkaalla on FabricAI tausta-automaatio käytössä

  1. Huolehdi, että asiakkaan kierrätysryhmät ovat tämän ohjeen mukaiset Fivaldissa
  2. Huolehdi, että asiakkaan verokannat (ainakin Ei verokäsittelyä) ovat tämän ohjeen mukaiset Fivaldissa
  3. Jos asiakkaan laskuja halutaan jaksottaa FabricAI:sta, huolehdi, että tässä ohjeessa mainitut määritykset ovat kunnossa Fivaldissa
  4. Ilmoita, että asiakas halutaan lisätä FabricAI-portaaliin osoitteeseen tuki@fabricai.fi. Ilmoita tässä yhteydessä, jos asiakas on täysin alviton tai osittain alv-velvollinen (oma alv-vähennysprosentti, jota halutaan automatisoida). 

Tarvitsetko vielä apua?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita meille, lähetä meille viestiä tai varaa aika veloituksettomaan henkilökohtaiseen neuvontaan. Veloitukseton asiakastuki sisältyy FabricAI palveluun!