FabricAI-portaaliin on maaliskuussa 2024 lisätty uusi välilehti nimeltään Analytiikka. Nimensä mukaan toiminnallisuus pitää sisällään erilaista analytiikkaa organisaation eli yleensä tilitoimiston FabricAI-käytöstä. Analytiikka auttaa organisaatiota hyödyntämään automaatiota vielä paremmin ja tehostamaan entisestään ostolaskujen käsittelyä. Lisäksi analytiikka auttaa myös havainnollistamaan ostolaskujen käsittelyyn käytetyn ajan ja asiakkuuksien välisiä eroja. Analytiikkaa voi toistaiseksi tarkastella ainoastaan organisaatiotasolla, mutta tulevaisuudessa myös tiimikohtaisesti.

Analytiikka on ainoastaan nähtävissä FabricAI-portaalissa määritellyille organisaation pääkäyttäjille. Pääkäyttäjiä voi olla useampi per organisaatio ja toinen pääkäyttäjä voi antaa tämän oikeuden Organisaatio>Käyttäjät -välilehdellä toiselle käyttäjälle tarvittaessa.

Analytiikka näkyy omana välilehtenään vasemmalla ylävalikossa, mikäli oikeustaso on riittävä.

Eli mikäli tätä et näe, ei sinulla oli pääkäyttäjän oikeuksia organisaatiosi FabricAI-portaaliin, ja suosittelemme kääntymään pääkäyttäjänne tai tukemme tuki@fabricai.fi puoleen mikäli tarvitset pääsyn sinne.

Analytiikka on jaoteltu viiden eri otsikon taakse ja tarkastelujakso on valittavissa itse.

Etusivu 

Etusivulla näet yleiskuvauksen automaation käyttöön liittyvistä tärkeimmistä mittareista.. 

Automaation potentiaali

Tällä välilehdellä sivutaan tarkemmin Itseohjautuvan automaation potentiaalia, jos se olisi päällä kaikilla organisaation asiakkailla. Näiden lukujen ei pitäisi poiketa etusivun luvuista mikäli organisaation kaikilla FabricAIhin kytketyillä asiakkailla on itseohjautuva automaatio päällä. 

Edistyminen eri tasoilla

Tällä välilehdellä on jaoteltu mikä automaation taso organisaatiossa on käytössä milläkin volyymillä.

Laskukohtaiset luvut

Täällä voi tarkastella esimerkiksi laskujen keskimääräistä käsittelyaikaa, tai laskurivien keskimääräistä käsittelyaikaa. Myös laskujen ja laskurivien ennusteiden tarkkuuden keskiarvoa. 

Yritysvertailu

Tällä välilehdellä voi selailla organisaation eri yritysten käsittelytietoja, tästä saa mahdollisesti kattavampaa ymmärrystä eri asiakkuuksista ja niihin käytetyistä resursseista.

 

Mikäli mistään näistä luvuista herää kysyttävää olethan yhteydessä osoitteeseen tuki@fabricai.fi niin autamme mielellämme lukujen selvityksessä ja tulkitsemisessa. 

Tarvitsetko vielä apua?

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita meille, lähetä meille viestiä tai varaa aika veloituksettomaan henkilökohtaiseen neuvontaan. Veloitukseton asiakastuki sisältyy FabricAI palveluun!